Arkiv

ABB åpner digitaliseringssenter for verdiskaping sammen med kundene

2018-04-10 - Det nye senteret ved ABBs hovedkontor på Billingstad utenfor Oslo er utstyrt med det siste innen automatisering, elektroteknikk, kraftteknologi og digitalisering samt skreddersydde fasiliteter, verktøy og metoder for kreativ samhandling med kunder.

ABB investerer én milliard i globalt innovasjons- og opplæringssenter

2018-04-09 - ABBs største organiske investering innen industriell automatisering gjøres ved B&R i Østerrike, som selskapet overtok i fjor.

Olje- og energiministeren fikk innsikt i kraftløsninger for havbunnsfabrikker hos ABB

2018-03-26 - Olje- og energiminister Terje Søviknes besøkte nylig ABB på Bryn i Oslo for en presentasjon av konseptet som åpner for nye muligheter i havrommet.

ABB åpner nytt samhandlingssenter for olje og gass i Oslo

2018-03-23 - Det nye senteret har et nettverk med over 150 eksperter og avansert digitalteknologi.

ABB tar virtuell strømningsmåling til dataskyen med Arundo Analytics

2018-03-21 - Arundo Analytics, et programvareselskap som muliggjør avansert dataanalyse, og ABB har signert en avtale om utvikling av den første skybaserte, virtuelle multifasemåleren for offshore olje- og gassbransjen.

ABB leverer styrings- og kraftsystem tilpasset nye energibærere til Statoil-skip

2018-03-20 - Samsung Heavy Industries har tildelt ABB i Norge oppdraget å levere fremtidsrettede løsninger som skal gi bedre effektivitet og lavere utslipp enn tilsvarende fartøy, for to nye skytteltankskip som skal i drift for Statoil i Nordsjøen og nærliggende områder.

ABB og BKK samarbeider om første heldigitale koblingsstasjon

2018-03-13 - Digital kommunikasjonsteknologi helt ut i selve koblingsanlegget kan redusere kostnader, øke funksjonalitet og driftssikkerhet samt bidra til bedre helse, miljø og sikkerhet (HMS).

ABB leverer totalløsning til cruiseskip for ekspedisjoner i arktiske strøk

2018-03-08 - Lindblad Expeditions’ nye skip, som bygges av Ulstein Verft, får kraft, automatisering, fremdrift og digitale løsninger fra ABB. Det skal ta cruisepassasjerer på utforskningstokt til fjerne, arktiske områder.

ABBs Azipod® fremdriftsløsning passerer milepæl med 100 cruiseskip

2018-03-06 - Fremdriftsløsningen Azipod ble lansert i 1990 og har blitt standarden i cruisesegmentet. Nå skal den tas i bruk på verdens første elektrisk-hybride cruiseskip med isbrytende egenskaper.

ABB leverer hurtiglading til landets største elbussprosjekt

2018-02-28 - Leveransen på hurtigladesystemer for 35 batterielektriske busser av ulike fabrikat gjør Trondheim ledende på utslippsfri kollektivtransport.

Archive selection